A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

BCP földre telepített napelemes tartószerkezet

electraplan

BCP földre telepített napelemes tartószerkezet

  • Vevői igényeknek megfelelően 6 fekvő, vagy 3 álló napelem elrendezésben
  • A keretállások között 2 személyautó parkolhat, magasságának köszönhetően a magasabb járművek is elférnek alatta
  • Modulárisan bővíthető
  • Betonozott lábakkal
  • Gyors, egyszerű szerelés
  • Statikai szakvéleménnyel igazolt teherbírás
  • Magyar gyártmány

BCP carport földre telepíthető tartószerkezet

BCP földre telepített tartószerkezet

A földre telepített napelemes rendszerek hatékonysága és előnyei

Napelemek hatékonysága

 

A földre telepített napelemes rendszerek hatékonysága kiemelkedő, hiszen ezek a rendszerek optimális szögben és irányban helyezhetők el, így maximalizálható a napenergia kihasználása. A hatékonyság növelhető a napelemek technológiai fejlesztéseivel és a rendszer szakszerű telepítésével.

 

Moduláris rendszerek előnyei

 

A moduláris rendszerek egyik legnagyobb előnye a rugalmas bővíthetőség. Ezek a napelem tartószerkezet megoldások lehetővé teszik a rendszer későbbi bővítését, anélkül, hogy az alap infrastruktúrát jelentősen átalakítani kellene. Ez különösen hasznos lehet a jövőbeni energiakereslet növekedése esetén.

 

Betonozott alapok stabilitása

 

A betonozott alapok kimagasló stabilitást biztosítanak, különösen szélviharok és egyéb extrém időjárási körülmények esetére. Az ilyen alapok hosszú távon is megbízhatóak, kevésbé hajlamosak a süllyedésre vagy elmozdulásra.

 

Magas teherbírású megoldások

 

A magas teherbírású napelem tartószerkezetek nélkülözhetetlenek a nagyobb méretű napelemes rendszerek esetében. Ezek az acélból vagy más erős anyagokból készült szerkezetek hosszú időre biztosítják a rendszer stabilitását és biztonságát.

 

Magyar gyártás az Electraplan-termelő Kft.-től

 

Az Electraplan Kft. is egyre nívósabb megoldásokat kínáln a napelemes rendszerek terén, szigorú minőségi követelményeknek megfelelve. Ezáltal a hazai piacon is versenyképes marad, ráadásul a helyi gyártás csökkenti a szállítási költségeket és javítja a rendelkezésre állást.

 

Szerelés lépésről lépésre

 

A földre telepített napelemes rendszerek szerelése lépésről lépésre történik, kezdve a terület előkészítésétől, a napelem tartószerkezetek felállításán át, egészen a napelemek rögzítéséig és összekapcsolásáig. A szakszerű szerelés kritikus a rendszer maximális teljesítményének elérése érdekében.

 

Környezeti hatások kivédése

 

A napelemes rendszerek tervezésekor fontos figyelembe venni a különböző környezeti hatásokat, mint például az árnyékhatás, a szélterhelés és a hőmérsékletváltozások. A megfelelő tervezéssel és anyagválasztással ezek a hatások minimalizálhatók.

 

Élettartam és karbantartás

 

A rendszeres napelem ellenőrzés és tisztítás révén biztosítható a napelemek optimális működése és hatékonysága.

 

Költséghatékonyság és megtérülés

 

A földre telepített napelemes rendszerek költséghatékony megoldást nyújtanak hosszú távon, mivel csökkenthetik az energiaköltségeket és hozzájárulnak a fenntartható energiahasználathoz.