A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

Electraplan

Vállalatunkról

Rólunk

ELECTRAPLAN KFT.

A vállalat 1994 óta végzi tevékenységét Magyarországon a villamos szerelési anyagok kereskedelme és gyártása területén. Érdi telephelyünkön 2 cég működik, azonos ügyvezetővel: a német tulajdonú Niedax Kereskedelmi Kft., valamint a 100% magyar családi tulajdonú Electraplan Termelő Kft.

vállalatunkról Electraplan Érd

Az Electraplan Termelő Kft. az érdi székhelye mellett 3 gyártó telephellyel rendelkezik, az ország 3 vármegyéjében, a Békés vármegyei Vésztőn, a Veszprém vármegyei Nyirádon és a Zala vármegyei Óhídon.

Az érdi iroda mellett található 1600 m2-es raktárunk, az óhídi telephelyünkön 500 m2, nyírádi telephelyünkön 2600 m2, a vésztői telephelyünkön pedig 4000 m2 műhelyterület áll rendelkezésre. Az Electraplan Termelő Kft. képviselete az alábbi termékeknek:
Zin villámvédelem
-Gersan tokozott áramsínek

A legnagyobb forgalmat azonban a gyártás generálja, így elsősorban fémmegmunkáló vállalatként definiáljuk magunkat, és csak másodsorban kereskedelmi cégnek.
A gyártási tevékenységünket az alábbi szekciókra bonthatjuk:
– A Niedax GmbH termékeinek bérgyártása
Napelemes tartószerkezet gyártás
Padlódoboz, irodaház technika
Konténerváz gyártás
Épülethomlokzati elemek gyártása

Ezeknek a termékeknek a gyártását modern gépparkunk teszi lehetővé, melyek közé tartozik 6000×2000 mm táblaméretű CNC lézervágó, 6200 mm hajlítási hosszú hidraulikus élhajlító, excenteres élhajlító, lemezolló, sajtolók, daraboló és különböző fűrészek és hegesztő gépek.

Jelenleg több kutatás-fejlesztési projekt is folyamatban van, így a háztartási vegyes műanyag hulladék energetikai hasznosítása, szélturbina, valamint akkumulátor gyorstöltő fejlesztés, továbbá naperőművekhez való vizsgálóberendezés.

Vállalatunkról képekben (ÉRD)

Vállalatunkról képekben (VÉSZTŐ)

Az Electraplan-Termelő Kft. Fémmegmunkálás, fémszerkezetgyártás és napelemes tartószerkezetek gyártása.