A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

Konténer gyártás és épület homlokzat gyártás

A jövőt építjük

Szakértelem és tudás

Konténer gyártás Electraplan

Konténer gyártás

Épülethomlokzat Electraplan

Épület homlokzat

Konténer gyártás

 

Az aktuális trendek szerint a konténerek egyre népszerűbbek az építőiparban, mivel sokoldalúak és költséghatékonyak. A konténer gyártás a modern építészet egyik meghatározó eleme, amely lehetővé teszi a gyors és rugalmas építést.

 

Tapasztalatunk és technológiai felszereltségünk révén egyedi méretű és igényeket kielégítő termékeket szállítunk ügyfeleinknek

 

Több éves tapasztalatunk és szakértő munkatársaink révén, valamint 6×2 méteres Fiber lézervágónk és tandem rendszerű 2×3 méteres élhajlítónk segítségével, olyan termékeket készítünk, amelyek teljes mértékben megfelelnek az egyedi méretű és a speciális igényeknek.

 

Konténer-vázak és vízelvezetéses vázak gyártása

 

Nem csupán készre hegesztett vázakat készítünk, hanem olyan szerelhető konténer-vázakat is gyártunk, amelyek szállítása költséghatékonyabb. Emellett főtartó profiljainkat is saját tervezésű és gyártású, belső és külső vízelvezetéses vázakat is kínálunk ügyfeleink számára.

 

Tűzihorganyozott bevonat fejlesztése

 

Az idei fejlesztésünknek köszönhetően tűzihorganyozott bevonattal is ellátjuk konténerházainkat. A tűzihorgany kezelés utólagos karbantartás nélkül is 30-35 éves átrozsdásodás elleni védelmet biztosít, így tovább javítva termékeink hosszú távú minőségét.

Modularitás: A konténerek moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy könnyen össze lehessen őket szerelni és szállítani, ezáltal gyorsan és hatékonyan lehet velük dolgozni.
Környezetbarát: A minőségi anyagokból készült konténerek környezetbarát alternatívát jelentenek a hagyományos építészetben használt anyagokkal szemben.
Rugalmas tervezés: A konténer gyártás lehetőséget ad egyedi tervezésre és testreszabásra, így az építészek számos kreatív lehetőséget kaphatnak.

 

Épület homlokzat

 

Az épület homlokzata az épület arculatának meghatározó eleme, amely fontos szerepet játszik az épület védelmében, energiahatékonyságában és esztétikájában.

 

Alumínium és acél homlokzatburkolatok gyártása

 

Cégünk olyan homlokzatburkolatokat gyárt alumínium és acél alapanyagokból, amelyek többféle designnal rendelkeznek.

Referenciák:

-Budapesti volt Postaház (BIF) menekülő lépcsőházának takarásához készített, acéllemezből stancolt, porszórt bevonattal ellátott burkolatunk.
-Bozsik Stadionhoz készített expandált alumínium lemezből készült burkolatunk, amely a legmagasabb szintű nyugati design elvárásoknak is megfelel.

 

Technológiai Előnyök:

 

Cégünk rendelkezik korszerű fémmegmunkálási technológiával, amely lehetővé teszi a megrendelő elképzeléseinek maximális megvalósítását.