A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

Padlódobozok

electraplan

Padlódobozok széles választéka

Padlódobozaink az erősáramú és adatátviteli ellátást biztosítják. A beépített szerelvények szabadon választhatóak, így minden igény kielégítésére alkalmasak. A szintezőlábak segítik a padló szintjéhez való tökéletes illeszkedést.

A fémből készült padlódobozok ellenállóbbak a műanyag padlódobozokhoz képest, ugyanakkor elegáns és feltűnésmentes megjelenésükkel minden környezetben praktikusan elhelyezhetőek.

Telepítés után a rozsdamentes acél vagy a sárgaréz élek látszódnak.

Kiválóan alkalmasak beton aljzatba, éppúgy, mint álpadlós rendszerbe, hidegburkolatokhoz.

ECO padló doboz

C-sorozat padlódoboz

Rozsdamentes acélból készült kör alakú padlódobozok, többféle kivitelben: aljzatbetonhoz, vagy álpadlóhoz, akár szőnyegleszorító peremmel. Szerelvénykehellyel, 12 férőhelyes.

Igény esetén egyedi paraméterekkel is rendelhető a padlódoboz.

eco sorozat padlódoboz Electraplan

ECO sorozat padlódoboz

Rozsdamentes acélból készült padlódobozok többféle kivitelben: aljzatbetonhoz, vagy álpadlóhoz, akár szőnyegleszorító peremmel vagy tubuskivezetővel, szerelvénykehellyel, vagy akár csak szerelvényekkel. 8 férőhelyes.

Igény esetén egyedi paraméterekkel is rendelhető a padlódoboz.

F sorozat padlodobozok electraplan

F sorozat padlódoboz

Rozsdamentes acél vagy sárgaréz tetővel készült padlódobozok, nagyobb igénybevételű helyekre, 250 kg pontszerű terhelhetőséggel. Szerelvényezhető 4, 8, vagy 12 modullal, szerelvény-kelyhekkel.

Igény esetén egyedi paraméterekkel is rendelhető.

V sorozat padlodobozok electraplan

V sorozat padlódoboz

Rozsdamentes acél vagy sárgaréz tetővel készült padlódobozok alacsonyabb beépítési mélységű helyekre. Szerelvényezhető 2, 6, vagy 8 modullal.

Igény esetén egyedi paraméterekkel is rendelhető a padlódoboz.

IP védettségű dobozok

IP védettségű padlódobozok

Kör, vagy négyzet alakú, por- és páramentesen záró dobozok, IP 54-es védettséggel, sárgaréz fedéllel.

Műanyag csapófedelek Electraplan Kft

Műanyag csapófedelek

Négyzetes padlódobozok több férőhellyel és többféle rendelhető színben. Álpadlóhoz, vagy betondobozzal aljzatbetonhoz is. 4, 8, 10 ,12 férőhelyes változatokban.
Rendelhető színek:
RAL 1019 – szürkebézs
RAL 7011 – vasszürke
RAL 9005 – mélyfekete

További termék katalógusok:

Padlódobozok az Electraplan Kft.-től. Elegáns és feltűnésmentes megjelenésükkel minden környezetben remek. Padlódobozok szakemberek számára.

 

Padlódobozok a modern építészetben

 

A padlódobozok olyan kritikus komponensek, amelyek a modern építészetben és az ipari területeken is meghatározó szerepet játszanak. Ezek a szerelvények lehetővé teszik a kábelek és vezetékek elrejtését, valamint a biztonságos és esztétikus elrendezést.

A padlódobozok kiválóan alkalmazkodnak az álpadlókhoz és betonpadlókhoz egyaránt, és a megfelelő fedél és burkolat kiválasztásával tökéletesen illeszkednek környezetükbe.

 

Padlódoboz – funkciók és előnyök

 

Biztonság: A padlódobozok segítenek megelőzni a lógó vezetékek miatti esetleges munkahelyi baleseteket, ezzel növelik a munkakörnyezet vagy az otthon biztonságát.
Könnyű hozzáférés: A kábelek és vezetékek karbantartása, a szükség esetén a szerelvények bővítése egyszerűbbé válik a padlódobozok használatával.

 

Típusok és testreszabhatóság a padlódobozoknál

 

A padlódobozaink modulárisak és többféle méretben elérhetők. A padlódobozok tökéletesen illeszkednek irodákba, tárgyalótermekbe, közintézményekbe és kereskedelmi egységekbe. A padlódobozok nem csak praktikusak, hanem esztétikusak is. A padlódobozok modern kialakítás és a számtalan konfigurálási lehetőség teszi őket ideális választássá.

Figyelemfehivas-padlodbozok-Electraplan