A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

ÚJDONSÁGOK

ELECTRAPLAN ÚJDONSÁGOK

Slim Line Lámpatest-Electraplan

Slim Line Lámpatest

Megérkezett az Electraplan Kft. kórházi termékeinek kínálatába, az új Slim Line lámpatest, amely kifejezetten kórházi ágyak megvilágításra kifejlesztett dizájn megoldás.

Közvetlen és közvetett fényt is képes nyújtani, elősegítve ezzel a pontos megvilágítást vagy a kellemes légkör megteremtését, az orvosi személyzet és a betegek számára.

T5-ös fénycsővel, vagy ennek megfelelő LED fényforrással is szerelhető.

A termékünk adatlapja innen letölthető:

-https://electraplan.eu/wp-content/uploads/2023/12/Luminaire-brochure-Slim-Line-magyar.pdf

-https://electraplan.eu/korhazi-agysav/

Kérje ajánlatunkat, szakértő kollégáink várják hívását! 

KÜLTÉRI-ENERGIAELOSZTÓK-Electraplan

Kültéri energiaelosztók

Energiaelosztók kültéri használatra

Új termékek az Electraplan-Termelő Kft. padlódoboz kínálatában a kültéri használatra készült, fel-le mozgatható energiaelosztók.

Teljesen zárt fedél esetén autóval megközelíthető, közlekedhető, az
energiaelosztók felülete natúr alumínium. Az elosztók alapfelszereltségként 4 darab Schuko-aljzattal vannak ellátva – további szerelési változatok kérésre elérhetőek.

A ház zárt állapotban vízhatlan, IP67-es védettségi besorolású.
Zárás: a fel-le mozgatható energiaelosztót a speciális kulccsal az óramutató járásával ellentétes irányba kell forgatni és addig kell lenyomni, amíg teljesen be nem illeszkedik a tömítésbe.

A véghelyzet elérésekor egy „puffanó” hang hallható. Felnyitás: az energiaelosztót a speciális kulcs segítségével felfelé kell húzni, majd az óramutató járásával megegyező irányba elforgatni.

Kérje ajánlatunkat, szakértő kollégáink várják hívását! 

vízmentes padlódoboz-Electraplan Kft

Vízmentes padlódoboz

 

A vízmentes padlódoboz igényes megoldást nyújt autószalonok számára. A padlódoboz háza 1,5 mm vastag V2A rozsdamentes acélból készült, és zárható alumínium fedéllel rendelkezik.

Szakszerű és szabályos beszerelés esetén a fedelet lezárva a padlódoboz alkalmas a nedves, takarítógépes tisztításra is.

A készülékegység bővíthető, akár 8 szerelvényt is tartalmazhat. Szakszerű és szabályos beszerelés esetén a fedelet lezárva a padlódoboz alkalmas a nedves, takarítógépes tisztításra is.

A készülékegység bővíthető, akár 8 szerelvényt is tartalmazhat.

Kérje ajánlatunkat, szakértő kollégáink várják hívását!

LLK-UK-csatorna-Electraplan

LLK-UK csatorna

 

UK és LLK-Csatornák az Electraplan Kft. kínálatában.

Az új univerzális kábeltálca gyártó sorunk termékei az ipari csarnokokban, üzemekben a nagyobb mennyiségű vezetékek, illetve kábelek szakszerű elvezetésére, rögzítésére szolgálnak. Csatornáink horganyzott lemezből készülnek a legmodernebb gyártási módszer alapján.

Termékeink szerelhetők falra, de akár betonba fektetve is kitűnő megoldást nyújtanak a nagy tömegű vezetékek tárolására.


Gyártó sorunk alkalmas mind a csatorna alj, mind pedig a fedél gyártására, így komplett terméket tudunk megrendelőink számára biztosítani. Tálcáink több méretben és különböző számú rekeszes
felosztásban is rendelhetőek.

A termékeinket mind hazai, mind külföldi piacra is gyártjuk.

Kérje ajánlatunkat, szakértő kollégáink várják hívását!