A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

TWISTER földre telepített napelemes tartószerkezet

electraplan

TWISTER földre telepített napelem tartószerkezet

A Twister földre telepített napelem tartószerkezetet nagyobb naperőművekhez ajánljuk, az adott projektre optimalizálva. “Bivalyerős” konstrukció.

  • 4 fekvő napelemes elrendezésű
  • 4×4-től a 4×26-os kiosztásig elérhető
  • 72 cellás napelemhez is
  • Cölöpölhető szerkezet
  • Extrém helyeken is megállja a helyét
  • Statikai szemelvénnyel igazolt teherbírás
  • Magyar gyártmány

TWISTER földre telepített tartószerkezet
TWISTER földre telepített tartószerkezet

TWISTER földre telepített tartószerkezet

A Twister elnevezésű földre telepített napelem tartószerkezetek számos előnyt kínálnak, amelyek hozzájárulnak a hatékonysághoz, hosszú élettartamhoz és fenntarthatósághoz

 

A Twister napelem tartószerkezetek tökéletesen alkalmasak a napelemek megbízható és stabil rögzítésére, és jelentős előnyöket nyújtanak azoknak, akik napenergiát akarnak hasznosítani.

Az egyik fő előnye a megnövelt stabilitás, amit a földre telepített napelem tartószerkezetek biztosítanak. Ennek köszönhetően a napelemek szilárdan rögzülnek még változó időjárási körülmények között is. Ez javítja a rendszer teljesítményét és megbízhatóságát hosszú távon.

 

További előnyt jelent a könnyű telepítés

 

A Twister földre telepített napelem tartószerkezetek tervezése és szerelése olyan módon történik, hogy minimalizálja a telepítéshez szükséges időt és erőforrásokat. Ez csökkenti a telepítés költségeit és lehetővé teszi a gyors és hatékony szerelést. Ezenkívül a Twister napelem tartószerkezetek hosszú élettartammal rendelkeznek, ami jelentős megtakarítást eredményez a hosszú távú fenntartási költségek terén.

A megfelelő anyagok és kiváló minőségű gyártási folyamatok révén a Twister napelem tartószerkezetek tökéletesen ellenállnak az időjárásnak.