A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

Földre telepített napelemes tartószerkezetek

A jövőt építjük

Földre telepített napelemes tartószerkezetek

Különböző igényeknek megfelelő földre telepített napelemtartó szerkezetek gyártunk stabil háttérrel, költséghatékony megoldásokkal, akár extrém környezetben is.

a jövőt építjük

Ismerjék meg földre telepített napelemes tartószerkezeteinket

 Eco napelemtartó szerkezetet nagyobb naperőművekhez ajánljuk,  400 kWp-től. Költséghatékony, az adott projektre optimalizált

ECO földre telepített napelemes tartószerkezet

Az Eco földre telepített napelemtartó szerkezetet nagyobb naperőművekhez ajánljuk, 1000 napelemtől. Költséghatékony, az adott projektre optimalizált.

Tovább olvasom

QUATTRO-Költséghatékony konstrukció Nagyobb naperőművekhez ajánljuk, az adott projektekre optimalizálva

QUATTRO földre telepített napelemes tartószerkezet

A Quattro földre telepített napelemtartó szerkezetet nagyobb naperőművekhez ajánljuk, az adott projektre optimalizálva. Költséghatékony konstrukció.

Tovább olvasom

TWISTER-A „bivalyerős” konstrukció Nagyobb naperőművekhez ajánljuk, az adott projektekre optimalizálva

TWISTER földre telepített napelemes tartószerkezet

A Twister földre telepített napelemtartó szerkezetet nagyobb naperőművekhez ajánljuk, az adott projektre optimalizálva. “Bivalyerős” konstrukció.

Tovább olvasom

GRANDE-A Grande napelemtartó szerkezetet nagyobb naperőművekhez ajánljuk,  400 kWp-től. Költséghatékony, az adott projektre optimalizált

GRANDE földre telepített napelemes tartószerkezet

A GRANDE földre telepített napelemtartó szerkezetet nagyobb naperőművekhez ajánljuk, 400 kWp-től. Költséghatékony, az adott projektre optimalizált.

Tovább olvasom

REFERENCIÁINK

Földre telepített napelemes tartószerkezet

 

A földre telepített napelemes tartószerkezetek egyre népszerűbbek a megújuló energiaforrások iránti növekvő érdeklődés miatt. Az ilyen rendszerek hatékonyan hasznosítják a nap energiáját, és hozzájárulnak a környezetbarát energiaellátáshoz.

 

Mi is pontosan a földre telepített tartószerkezet?

 

A földre telepített napelemes tartószerkezet egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a napelemek stabil és biztonságos elhelyezését a földön. Ezek a tartószerkezetek általában alumíniumból vagy acélból készülnek, és lehetővé teszik a napelemek optimális szögű beállítását a maximális napenergia-előállítás érdekében.