A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

Műanyag csapófedelek

electraplan

Műanyag csapófedelek széles választéka

Négyzetes dobozok több férőhellyel és többféle rendelhető színben. Álpadlóhoz, vagy betondobozzal aljzatbetonhoz is.
4, 8, 10 ,12 férőhelyes változatokban.

Rendelhető színek:

RAL 1019 – szürkebézs
RAL 7011 – vasszürke
RAL 9005 – mélyfekete

műanyag csapófedelek Electraplan1

Műanyag csapófedelek

A műanyag csapófedél

 

Ezek a csapófedelek kiváló minőségű műanyagból készülnek, amely tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a mechanikai sérüléseknek.

A műanyag csapófedél négyzetes dobozok formájában érhetőek el, amelyek több férőhellyel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy több különböző csatorna vagy vezeték csatlakoztatható hozzájuk, ami növeli a rendszer rugalmasságát és hatékonyságát.

Ezen túlmenően, a műanyag csapófedelek többféle színben rendelhetőek, így könnyen beilleszthetők a környezetbe vagy megfelelhetnek a vállalati színsémának. Ez nem csak esztétikai előnyt jelent, hanem segít a fedelek könnyű azonosításában is.

Végül, de nem utolsósorban, a műanyag csapófedelek használhatók álpadlóhoz vagy betondobozzal aljzatbetonhoz is. Ez azt jelenti, hogy ezek a fedelek rendkívül sokoldalúak és széles körben alkalmazhatóak a különböző építési és infrastrukturális projektekben.

Összefoglalva, a műanyag csapófedél kiváló választás minden olyan projekthez, ahol erős, tartós és rugalmas lezárásra van szükség. Több férőhellyel, többféle rendelhető színben és álpadlóhoz vagy betondobozzal aljzatbetonhoz való alkalmazhatósággal, a műanyag csapófedelek ideális megoldást kínálnak a mai infrastrukturális kihívásokra.