A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

Kereskedelem

A jövőt építjük

Szakértelem és tudás

Padlódobozok Electraplan

Padlódobozok

Kórházi ágysáv Electraplan

Kórházi ágysáv

Funkciómegtartó dobozok Electraplan

Funkciómegtartó dobozok

Energiaelosztó rendszerek Electraplan

Energiaelosztó rendszerek

villámvédelmi rendszerek Electraplan

Villámvédelmi rendszerek

Tokozott áramsínek Electraplan

Tokozott áramsínek

 

Padlódobozok és funkciómegtartó dobozok

 

A padlódobozok és funkciómegtartó dobozok olyan elektromos szerelvények, melyek kritikus fontosságúak az épületek elektromos felszereléseinek biztonságos és hatékony működéséhez.

Ezek a dobozok lehetővé teszik az elektromos vezetékek és csatlakozók elrejtését, miközben könnyű hozzáférést biztosítanak szervizelés vagy karbantartás esetén.

 

Padlódobozok

 

A padlódobozok olyan termékek, melyek lehetővé teszik a padló alá vezetett elektromos vezetékek elrejtését és biztonságos elhelyezését. Ezek a dobozok különféle méretben és kialakításban elérhetők, hogy alkalmazkodjanak az épület különböző igényeihez.

A beépített fedelek lehetővé teszik a padlódobozok könnyű hozzáférhetőségét, miközben védelmet nyújtanak a vezetékeknek és csatlakozóknak a padló alatti környezetben.

 

Funkciómegtartó dobozok

 

A funkciómegtartó dobozok olyan speciális elektromos dobozok, melyek segítenek megőrizni az elektromos rendszerek működését és védelmüket különféle környezeti hatások ellen. Ezek a funkciómegtartó dobozok rendkívül fontosak lehetnek olyan helyeken, ahol a rendszer folytonos működése létfontosságú, például kórházakban vagy adatközpontokban.

 

Kórházi ágysáv és energiaelosztó rendszerek

 

A kórházi ágysáv és energiaelosztó rendszerek olyan eszközök, melyek létfontosságúak a kórházi környezet energiabiztonságához és hatékonyságához.

Ezek a termékek lehetővé teszik a kórházak számára, hogy biztosítsák a megbízható áramellátást és az energiaveszteség minimalizálását.

 

Kórházi Ágysáv

 

A kórházi ágysáv egy olyan elektromos szerelvény, melyet kórházi környezetben használnak az ápolási egységekben. Ezek az ágysávok különféle elektromos csatlakozókat és kapcsolókat tartalmaznak, hogy lehetővé tegyék az orvosi eszközök és berendezések biztonságos és hatékony használatát. Emellett a kórházi ágysávok gyakran tartalmaznak kiegészítő funkciókat is, például oxigéncsatlakozókat vagy adatkapcsolatokat.

 

Energiaelosztó rendszerek

 

Az energiaelosztó rendszerek olyan eszközök, melyek lehetővé teszik az elektromos energia hatékony elosztását az épület különböző részei között. Ezek a rendszerek fontosak a kórházakban, mivel biztosítják az áramellátás megbízhatóságát és redundanciáját, minimalizálva ezzel az esetleges energiahiány okozta károkat vagy veszteségeket.

 

Villámvédelmi rendszerek és tokozott áramsínek

 

A villámvédelmi rendszerek és tokozott áramsínek létfontosságúak az épületek és az ott található elektronikus berendezések védelméhez a villámcsapások és elektromos túlfeszültségek ellen.

 

Villámvédelmi rendszerek

 

A villámvédelmi rendszerek olyan eszközök, melyek célja az épületek és az ott található berendezések védelme a villámcsapások okozta károktól. Ezek a rendszerek magukban foglalhatnak kifinomult vezetékeket és földelési rendszereket, valamint speciális túlfeszültség-védő eszközöket is, hogy minimalizálják a villámenergia hatásait az épületen belül.

 

Tokozott áramsínek

 

A tokozott áramsínek olyan elektromos vezetékek, melyek kifejezetten a túlfeszültségek elleni védelemre szolgálnak. Ezek az áramsínek speciális kialakításúak és anyagúak, hogy ellenálljanak a túlfeszültségek által okozott károknak, és biztonságosan elvezessék azokat az épületből.

Emellett a tokozott áramsínek segíthetnek minimalizálni az elektromos vezetékek környezeti hatásokra való érzékenységét is.

Ezek az elektromos szerelvények és rendszerek létfontosságúak az épületek biztonságos és hatékony működése szempontjából, és kulcsfontosságúak a villámcsapások és elektromos túlfeszültségek elleni védelemben.