A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

Kórházi ágysáv és kiegészítő

electraplan

Kórházi ágysáv

A Villanyszerelők lapjának hasábjain, a 2023 májusi számban megjelent egy PR cikk Kórházi ágysáv témában, melyet az alábbi linken érhető el:

https://www.villanylap.hu/lapszamok/2023/majus/6315-miert-kellenek-a-korhazi-agysavok

Hamarosan a VL magazin oldalán további hirdetéseink, újdonságaink lesznek elérhetőek, figyelje oldalunkat!

kórházi ágysáv Electraplan

A Medlux kórházi ágysáv akár 6 méter hosszú lehet, négy beteg egyidejű kiszolgálására is alkalmas, megkönnyítve az orvos munkáját és a beteg kórházi „életét” is.

 

-általános (közvetett) világítás, -olvasó (közvetlen) világítás,-éjszakai világítás, -vizsgálóvilágítás, -különféle elektromos aljzattípusok (Schuko, BS, Euro stb.), -potenciálkiegyenlítések, -telefon-/adatcsatlakozók (RJ11-RJ45), -nővérhívórendszer, -alacsony feszültség, -szérumhorgok, -különféle típusú gázkimenetek.

Slim Line Lámpatest-Electraplan

Slim Line Lámpatest

 

Megérkezett az Electraplan Kft. kórházi termékeinek kínálatába, az új Slim Line lámpatest, amely kifejezetten kórházi ágyak megvilágításra kifejlesztett dizájn megoldás.

Közvetlen és közvetett fényt is képes nyújtani, elősegítve ezzel a pontos megvilágítást vagy a kellemes légkör megteremtését, az orvosi személyzet és a betegek számára.

T5-ös fénycsővel, vagy ennek megfelelő LED fényforrással is szerelhető.

A termékünk adatlapja innen letölthető:

-https://electraplan.eu/wp-content/uploads/2023/12/Luminaire-brochure-Slim-Line-magyar.pdf

Kérje ajánlatunkat, szakértő kollégáink várják hívását! 

A kórházi ágysáv egy speciálisan kialakított szerkezet, amelyet a betegágyak felett helyeznek el, és számos funkciót lát el a betegellátás során.

A kórházi ágysávok kialakítása és felszereltsége lehetővé teszi az egészségügyi személyzet számára, hogy gyorsan és hatékonyan hozzáférjenek a szükséges eszközökhöz és szolgáltatásokhoz.

 

A kórházi ágysávok főbb jellemzői és funkciói:

 

Világítás: Az ágysávok általában többféle világítási lehetőséget biztosítanak, mint például általános (közvetett) világítás, olvasó (közvetlen) világítás, éjszakai világítás, és vizsgálóvilágítás.
Elektromos aljzatok: Különböző típusú elektromos aljzatok találhatók a kórházi ágysávokon, amelyek lehetővé teszik különféle orvosi eszközök csatlakoztatását.
Orvosi gázok: A kórházi ágysávok gyakran rendelkeznek beépített gázkimenetekkel, amelyek az orvosi gázok (például oxigén, vákuum, sűrített levegő) biztosításához szükségesek.
Nővérhívórendszer: A betegek számára lehetőség van nővér vagy orvos hívására közvetlenül a kórházi ágysávból.
Potenciálkiegyenlítés: Biztosítja az elektromos berendezések és a beteg biztonságát az elektromos potenciál kiegyenlítésével.
Telefon-/adatcsatlakozók: Az ágysávokban található csatlakozók segítségével kommunikációs eszközök csatlakoztathatók.
Szérumhorgok: A szérumok és infúziós tasakok felfüggesztésére szolgáló kampók.

A kórházi ágysávok jelentősen megkönnyítik az orvosok és az ápolók munkáját, valamint javítják a betegek kórházi komfortérzetét.

A modern kórházi ágysávokat úgy tervezzük meg itt az Electraplan Kft.-nél, hogy azok integrálják a legújabb technológiákat és megfeleljenek a kórházi ellátás magas színvonalának. Az ágysávok mérete és felszereltsége változó lehet, és gyakran egyedi igények szerint alakítjuk ki.

A kórházi ágysávok tehát elengedhetetlen részei a mai modern egészségügyi infrastruktúrának, és kulcsfontosságú szerepet töltenek be a betegellátásban. Az ágysávok fejlesztése és használata folyamatosan változik, hogy megfeleljen a kórházi környezet és a betegek igényeinek.