A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

Referenciák

NAPELEMES TARTÓSZERKEZET, PADLÓDOBOZ, ÉPÜLETHOMLOKZAT

Ismerjék meg referencia munkáinkat

Földre telepítettnapelemes tartószerkezet

Lapostetőre telepítettnapelemes tartószerkezet

Padlódobozreferenciáink

Épülethomlokzatreferenciáink

30 éves tapasztalattal az acélmegmunkálás területén, valamint több mint 70 000 fajta különböző elektromos szerelési anyaggal és napelemes tartószerkezetekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az Electraplan-termelú Kft. büszkén kínálja a legmagasabb minőségű acélmegmunkálási szolgáltatásokat már 30 éve. Megbízhatóságunk és szakértelmünk révén az ügyfeleinknek mindig garantáljuk a kiváló minőségű munkát. Az acéliparban töltött hosszú évek során csiszoltuk a képességeinket és megszereztük az elismertséget az iparágban.

Emellett büszkén kínálunk több mint 70 000 különböző típusú elektromos szerelési anyagot is. Célunk, hogy ügyfeleinknek minden szükségleteikhez megbízható és minőségi anyagokat biztosítsunk. Bízunk benne, hogy sikerül kielégítenünk az ügyfeleink elvárásait és segíteni őket projektjeikben.

Nem csak acélmegmunkálással és elektromos szerelési anyagokkal foglalkozunk, hanem napelemes tartószerkezetek gyártásával is foglalkozunk. A napenergia-felhasználás egyre népszerűbbé válik, így mi is fontosnak tartjuk, hogy kiváló minőségű napelemes rendszereket kínáljunk ügyfeleinknek. A napenergia lehetővé teszi az energetikai függetlenséget és a fenntartható energiatermelést.

Bízunk benne, hogy napelemes rendszereink segítségével ügyfeleink csökkenthetik energiaszámláikat és hozzájárulhatnak a környezet védelméhez.

Munkánk során fontos szerepet kapnak a különböző funkciómegtartó dobozok és konténer vázak is. Ezek az eszközök a vezetékek és elektronikus alkatrészek védelmét szolgálják. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy megbízható és időtálló termékeket kínáljunk ügyfeleinknek.

Szakértelmünk kiterjed a villámvédelmi rendszerekre is. A villámcsapások károsak lehetnek az elektromos rendszerekre és az ingatlanokra. Ezért fontos, hogy megfelelő villámvédelmi rendszert alkalmazzunk. Az Electraplan Kft.villámvédelmi rendszerei hatékony védelmet nyújtanak a villámcsapások ellen, megóvják az értékes berendezéseket és biztosítják az ügyfelek biztonságát.

Ezen kívül széles választékban kínálunk padlódobozokat és tokozott áramsíneket. Ezek a termékek lehetővé teszik az elektromos vezetékek és berendezések biztonságos elhelyezését, valamint egyszerű hozzáférést biztosítanak a szükséges áramkört.

Büszkék vagyunk szolgáltatásaink sokféleségére és minőségére. Csapatunk hozzáértése és elkötelezettsége garantálja a kiváló minőségű munkát és megfelelő megoldásokat ügyfeleink számára. Bármilyen acélmegmunkálási, elektromos szerelési vagy napelemmel kapcsolatos igénye van, bízhat bennünk, hogy partnere leszünk ebben az izgalmas és dinamikus iparágban.