A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

Szolgáltatás

A jövőt építjük

Szakértelem és tudás

Cinklamellás bevonatolás Electraplan

Cinklamellás bevonatolás

 

Géppark bérgyártás Electraplan

Géppark – bérgyártás 

 

Saját tartószerkezet Electraplan

Saját tartószerkezet mechanikai kivitelezése

Cinklamellás bevonatolás:

A korrózióvédelem hatékony módja

 

A cinklamellás bevonatolás egy hatékony technológia, mely számos előnnyel jár a korrózió elleni védelemben. A cinklamellás bevonatolás fő előnyei és technikai jellemzői:

 

Tartós és hosszú korrózióvédelem

 

A technológia előnyei:

-Tartós és hosszú korrózióvédelem
->1000 órás vörösrozsda-mentesség a sópermetezési tesztben (DIN EN ISO 9227)
-Alacsony kötési hőmérséklet– Általában ≤250°C
-Vékony rétegvastagságok (4–10 µm) lehetségesek
-Vegyszerekkel szembeni ellenállás (savak, lúgok, tisztítószerek, olajok, benzin)
-Már kis üzemméretben is gazdaságos üzemeltetés
-Megfelel az új előírásoknak– RoHS, WEEE, EU irányelv
-Környezetbarát – nincs szennyvíz
-Nincs hidrogén okozta ridegség
-Nincs vetemedés, deformálódás
-Az üregek és mélyedések biztonságos bevonatolása
-A technológia eredményessége humán paraméterektől függetleníthető, kevés személyzettel is minőségbiztosított gyártás folytatható
-Igény szerint több rétegben (1-3) is felvihető

A cinklamellás bevonatolásnál nem jelentkezik hidrogén okozta ridegség, továbbá nincs vetemedés vagy deformálódás sem.

 

Minőségbiztosított Gyártás

 

A technológia lehetővé teszi az üregek és mélyedések biztonságos bevonatolását, valamint az eredményessége humán paraméterektől függetleníthető, így kevés személyzettel is minőségbiztosított gyártás folytatható.

 

Rugalmas Rétegvastagság és Rétegek Száma

 

Igény szerint több rétegben (1-3) is felvihető a cinklamellás bevonatolás, így rugalmasan alkalmazható a különböző igényeknek megfelelően.
A fent említett előnyök alapján nyilvánvaló, hogy a cinklamellás bevonatolás kiváló választás lehet a korrózióvédelem terén, gazdaságos, környezetbarát és hatékony megoldást kínálva a számos alkalmazási területen.

Géppark – bérgyártás: A modern gyártási folyamatok kulcsa

 

A géppark és bérgyártás olyan terület, ahol a folyamatos fejlesztések és beruházások kulcsfontosságúak a versenyképesség megőrzése szempontjából. Cégünk éveken átívelő munkájának eredményeként jelentős gyártási kapacitást épített fel, és fő szempontként kezelte a korszerű gépek beszerzését, melyek igazodnak a piaci trendekhez.

 

Gyártási kapacitás és terjeszkedés

 

A jelenlegi 9.900 m2 gyártó területen a következő gépek kaptak helyet:

-9 görgősorral rendelkező profilgyártó sor
-Jelenlegi apparátussal évi 40.000 tonna acél feldolgozására képes
-A fejlődésnek nincs szabva gát, és további gyártóegységek létrehozását tervezik, ami további növekedési lehetőséget kínál.

 

Nagysorozatú Profilgyártás/Profilozás

 

Cégünk 9 görgősorral rendelkezik, melyekkel acél tekercsből, nagysebességgel különböző szálas profilokat gyárt.

 

A profilozó sorok előnyei:

 

-Hosszú szálanyagok folyamatosan lyukasztása, profilozása és az előre meghatározott méretre vágása
-Költséghatékony és időtakarékos gyártás
-PLC-vezérelt gépek biztosítják a precizitást

Ezek a modern gyártási folyamatok és berendezések lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyan és versenyképesen szállítsunk különféle profilokat ügyfeleink számára, és folyamatosan alkalmazkodjunk a változó piaci igényekhez.

 

Lézervágás/Élhajlítás/Hegesztés/Lakatos munkák

 

Gépeinkkel vállalni tudjuk egyedi alkatrészek kis- és közép szériás gyártását.

CNC Fiber lézervágónknak, CNC hidraulikus élhajlítónknak, hegesztő- lakatos üzemünknek és szakképzett kollégáinknak köszönhetően a gyártást precízen, gyorsan és mindig elsőosztályú minőségben végezzük.

Cégünk CNC élhajlító gépét a több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkező török Baykal gyártól vásárolta.

Két APH-33160 gépünk van, amelyek külön-külön is működhetnek, de igény esetén tandem módban együtt dolgoznak. Tehát 3 m profilhosszúság alatt egyszerre két gépen vagyunk ké­pesek gyártani, 3 méter fölött pedig tandem üzemmódba kapcsolunk.

Saját tartószerkezet mechanikai kivitelezése

 

Ahhoz, hogy sikeresen megvalósítsuk a tartószerkezet mechanikai kivitelezését, elengedhetetlenek azok a speciális eszközök és szakértelem, amelyekkel cégünk, az Electraplan Kft. rendelkezik.

A cégünk büszkén mutatja be a saját tartószerkezet mechanikai kivitelezésének főbb elemét, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy kiváló minőségű munkát végezzünk az ügyfeleink számára.

 

A cégünk erősségei

 

Cégünk büszkén rendelkezik 3 darab GAYK HRE 3000 és 1 darab GAYK HRE 4000 cölöpölő géppel, valamint egy 50 fős kivitelező brigáddal.

Ezek az eszközök és emberi erőforrások lehetővé teszik számunkra, hogy a tartószerkezet mechanikai kivitelezésében is kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára.

 

Munkanemek a tartószerkezet mechanikai kivitelezésében

 

A tartószerkezet mechanikai kivitelezése számos fontos munkanemet foglal magában, amelyek mindegyike elengedhetetlen a sikeres projekt megvalósításához.

Ezek a munkanemek a következők:

Cölöpölési pontok kimérése GPS-szel: A pontos cölöpölési pontok meghatározása kiemelkedő fontosságú a stabil tartószerkezet kialakításához. Cégünk modern GPS-eszközökkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a pontos mérési adatok gyors és hatékony meghatározását.

Cölöpök leütése megfelelő mélységbe: A megfelelő mélységbe leütött cölöpök biztosítják a tartószerkezet stabilitását és hosszú élettartamát. Gépeink segítségével hatékonyan és precízen végzünk cölöpözési munkákat.

Tartószerkezet mechanikus szerelése (csavarozás, szintezés): A megfelelően szerelt tartószerkezet alapvető fontosságú a biztonságos és hatékony működéshez. Szakértő kivitelező brigádunk tapasztalattal rendelkezik a tartószerkezet mechanikus szerelésében, beleértve a csavarozási és szintezési munkákat is.

Modulok rögzítése a tartószerkezeten: A modulok pontos és biztonságos rögzítése nélkül a tartószerkezet nem lenne teljes. Cégünk a legmodernebb rögzítési módszerekkel dolgozik, hogy biztosítsa a tartószerkezetek szilárdságát és stabilitását.

Helyszíni logisztika tereprakodó géppel: A helyszíni logisztika hatékony kezelése nélkülözhetetlen a gördülékeny munkavégzéshez. Gépparkunkban szerepel tereprakodó gép is, amely segít a szükséges anyagok és eszközök hatékony elhelyezésében a munkaterületen.

 

Az Electraplan Kft. elkötelezettsége

 

Cégünk, az Electraplan Kft. elkötelezett amellett, hogy ügyfeleink számára kiváló minőségű és megbízható tartószerkezet mechanikai kivitelezését nyújtsa. A modern eszközpark és szakértő kivitelező brigád segítségével biztosak vagyunk abban, hogy minden projektet magas színvonalon és határidőre tudunk teljesíteni.

Amennyiben Ön is minőségi tartószerkezet mechanikai kivitelezésre van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és szívesen állunk rendelkezésére.