A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

Lapostetőre épített napelemes tartószerkezetek

A jövőt építjük

EASYFLAT-D lapostetőre telepített napelemes tartószerkezet

Az Easyflat-D déli tájolású, tűzihorganyzott acél lapostetős tartószerkezet. A 10°-os dőlésszögnek és a tartószerkezetek összekötésének köszönhetően lesúlyozása minimális.

Nagyobb tetőkre ajánljuk, ahol sok a szabad hely.

A jövőt építjük

EASYFLAT-K-NY lapostetőre telepített napelemes tartószerkezet

Az Easyflat-K-NY kelet-nyugati, tűzihorganyzott acél tartószerkezet.
Ezzel a tájolással jelentős helymegtakarítás érhető el. A 10°-os dőlésszögnek és a tartószerkezetek összekötésének köszönhetően
lesúlyozása minimális.

A lapostetőre telepített napelemes tartószerkezet

 

A napenergia kiaknázása egyre fontosabbá válik a fenntartható energiahasználat és a környezetvédelem szempontjából. Ennek egyik hatékony módja a lapostetőre épített napelemes tartószerkezet telepítése, amely számos előnnyel jár és pozitív hatást gyakorol a környezetre.

Ezek a tartószerkezetek rendkívül strapabíróak és időtállóak, így hosszú távon biztosítják a megújuló energiaforrások kiaknázását.

Emellett a lapostetőre épített napelemek könnyen integrálhatók a már meglévő épületek szerkezetébe, így nem igényelnek nagyobb átalakításokat vagy helyigényes beruházásokat. Ezáltal a napelemes tartószerkezetek alkalmazása rugalmas és költséghatékony megoldást jelent a megújuló energiaforrások kiaknázására.

Ezek a tartószerkezetek nem csupán a megújuló energiaforrások kiaknázását teszik lehetővé, hanem hozzájárulnak a környezetvédelemhez és a klímaváltozás elleni küzdelemhez is. Egyre több épületen alkalmazzák ezeket a technológiákat, és az adatok azt mutatják, hogy hosszú távon kifizetődő beruházásnak bizonyulnak.