A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

Napelemes tartószerkezet

electraplan

A napelemmel foglalkozó üzletág

Napelemek tartószerkezetének gyártása és forgalmazása

Cégünk acélipari vállalatként 2012-ben vette fel tevékenységi körébe acél napelemes tartószerkezetek tervezését és gyártását. Az azóta eltelt időszakban az E-solar márkanév alatt már több, mint 600 MW napelemhez gyártottunk tartószerkezetet, ezzel kijelenthetjük, hogy Magyarország egyik legnagyobb napelemes tartószerkezet gyártója vagyunk.

Szolgáltatásaink köre azóta kibővült:

-Talajra telepíthető napelemes tartószerkezetek tervezése és gyártása
-Lapostetőre telepíthető napelemes tartószerkezetek tervezése és gyártása
-Carport napelemes rendszer tervezése és gyártása
-Napelemes rendszerek építése
-Teljes körű kivitelezés
-Villámvédelmi és földelő termékek

Eddig gyártott

napelemes tartószerkezetek

600 MW

Aktuális napelemes tartószerkezet telepítéseink

Az Electraplan Kft. kiváló minőségű napelem tartószerkezetei kiemelkednek a piacon, és számos előnnyel járnak

 

Miért válassza az Electraplan Kft. napelem tartószerkezeteit?

 

Az Electraplan Kft. az egyik vezető szereplő a napelemes tartószerkezetek területén, és kiváló minőségű, földre telepített tartószerkezeteket kínál ügyfeleinek.

Számos okból érdemes az Electraplan Kft. napelem tartószerkezet termékeit választani:

Kiváló minőség: Az Electraplan Kft. kizárólag magas minőségű anyagokból készült tartószerkezeteket kínál, amelyek hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt biztosítanak.

Széles választék: A cég rugalmas termékpalettája lehetővé teszi, hogy az ügyfelek megtalálják az igényeiknek legmegfelelőbb tartószerkezetet, legyen szó kis vagy nagy teljesítményű rendszerekről.

Szakértői támogatás: Az Electraplan Kft. szakértői csapata segítséget nyújt az ügyfeleknek a megfelelő napelem tartószerkezet kiválasztásában, valamint a telepítés és karbantartás terén is.

Referenciák és tapasztalat: Az Electraplan Kft. már számos sikeres napelemes projektet valósított meg, amely bizonyítja a cég megbízhatóságát és szakértelmét ezen a területen (Referenciáinkat ide kattintva tekintheti meg>>>).

Az Electraplan Kft. földre telepített napelem tartószerkezetei ideális választások azoknak, akik hatékony és megbízható napelemes rendszert szeretnének kiépíteni.