A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

A jövőt építjük

IP védettségű dobozok

electraplan

IP védettségű dobozok széles választéka

Kör, vagy négyzet alakú, por- és páramentesen záró dobozok, IP 54-es védettséggel, sárgaréz fedéllel.

IP padlódoboz1

 

 

IP védettségű dobozok

KÜLTÉRI-ENERGIAELOSZTÓK-Electraplan

Kültéri energiaelosztók

 

Energiaelosztók kültéri használatra

Új termékek az Electraplan-Termelő Kft. padlódoboz kínálatában a kültéri használatra készült, fel-le mozgatható energiaelosztók.

Teljesen zárt fedél esetén autóval megközelíthető, közlekedhető, az
energiaelosztók felülete natúr alumínium. Az elosztók alapfelszereltségként 4 darab Schuko-aljzattal vannak ellátva – további szerelési változatok kérésre elérhetőek.

A ház zárt állapotban vízhatlan, IP67-es védettségi besorolású.
Zárás: a fel-le mozgatható energiaelosztót a speciális kulccsal az óramutató járásával ellentétes irányba kell forgatni és addig kell lenyomni, amíg teljesen be nem illeszkedik a tömítésbe. A véghelyzet elérésekor egy „puffanó” hang hallható. Felnyitás: az energiaelosztót a speciális kulcs segítségével felfelé kell húzni, majd az óramutató járásával megegyező irányba elforgatni.

Kérje ajánlatunkat, szakértő kollégáink várják hívását! 

vízmentes padlódoboz-Electraplan Kft

Vízmentes padlódoboz

 

A vízmentes padlódoboz igényes megoldást nyújt autószalonok számára. A padlódoboz háza 1,5 mm vastag V2A rozsdamentes acélból készült, és zárható alumínium fedéllel rendelkezik.

Szakszerű és szabályos beszerelés esetén a fedelet lezárva a padlódoboz alkalmas a nedves, takarítógépes tisztításra is.

A készülékegység bővíthető, akár 8 szerelvényt is tartalmazhat. Szakszerű és szabályos beszerelés esetén a fedelet lezárva a padlódoboz alkalmas a nedves, takarítógépes tisztításra is.

A készülékegység bővíthető, akár 8 szerelvényt is tartalmazhat.

Kérje ajánlatunkat, szakértő kollégáink várják hívását!