A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

Egyedi méretű nyílászárók – Electraplan-termelő Kft.

2024. 05. 30.

Gépsorunk alkalmas különféle egyedi méretezésű nyílászárók gyártására is

Egy alakos nyílászáró profilok gyártására rugalmasan átállítható univerzális profilgyártó gépsorunkkal

A fém nyílászáró profilok alakja és a szélessége egyedi elképzelések alapján is

A régi épületek varázsa vitathatatlan, de a modern kényelem megteremtése igazi kihívás lehet. A szabványméretű ablakok és ajtók gyakran nem illeszkednek tökéletesen a régi nyílásokba, ami hőveszteséghez, huzathoz és zajhoz vezethet.

Üzemcsarnokok, mezőgazdasági épületek, régebbi, akár műemléki védettségű irodaépületek egyedi fém nyílászáróinak gyártása.

Régi épületek, egyedi nyílászáró gondok? Az Electraplan-termelő Kft. megoldja!

Az Electraplan-termelő Kft. egyedi méretű nyílászárókkal segít a régi épületek modernizálásában.

Az egyedi nyílászárók számos előnnyel járnak

Tökéletes illeszkedés: Nincs huzat, hőveszteség és zaj.
Energiahatékonyság: A modern nyílászárók kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, így jelentősen csökkenthetik az energiafogyasztást.
Esztétika: Széles szín- és formaválasztékban kaphatók, tökéletesen illeszkednek az épület stílusához.

A régi épületek varázsa vitathatatlan, de a modern kényelem megteremtése igazi kihívás lehet. Az eltérő méretű fém nyílászárók gyakran okoznak fejfájást a felújítás során, hiszen a szabványméretű ablakok és ajtók nem illeszkednek tökéletesen a régi nyílásokba.

Ezen a problémán segítenek az egyedi méretű nyílászárók, melyek tökéletes illeszkedést és modern kényelmet biztosítanak a régi épületekben is.

Az Electraplan-termelő Kft. sok éves tapasztalattal rendelkezik egyedi nyílászárók gyártásában. Szakembereink pontos felmérés alapján elkészítik a szükséges méreteket, és a legmodernebb technológiák alkalmazásával egyedi profilokat alakítanak ki, melyek tökéletesen illeszkednek a régi nyílásokba.

Az egyedi mérettel és számos előnnyel

Tökéletes illeszkedés: Milliméter pontosan illeszkednek a régi nyílásokba, így nem kell aggódni a huzat és a hőveszteség miatt.
Energiahatékonyság: A modern nyílászárók kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, így jelentősen csökkenthetik az energiafogyasztást és a fűtési-hűtési költségeket.
Esztétika: Az egyedi nyílászárók széles formaválasztékban gyárthatóak, így tökéletesen illeszkednek az épület stílusához.

Az Electraplan-termelő Kft. egyedi nyílászárói nem csak praktikusak, de esztétikusak is. Szakembereink segítenek a megfelelő nyílászárók mérnöki gyártásról is.

Ha régi épületének nyílászáróit szeretné modernizálni, forduljon bizalommal az Electraplan-termelő Kft.-hez!

A fém nyílászárók előnyei: Miért nagyszerű választás?

A fém nyílászárók egyre népszerűbbek a háztulajdonosok körében, és ez nem véletlen. Számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos fa és műanyag nyílászárókkal szemben, amelyek miatt nagyszerű választássá válnak.

Tartósság: A fém nyílászárók rendkívül tartósak és ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. Nem vetemednek, nem rothadnak és nem korrodálódnak, így évtizedekig kitartanak. Ezzel szemben a fa karbantartást igényelnek, és idővel elkorhadhatnak, míg a műanyag elvetemedhetnek és törékennyé válhatnak a szélsőséges hőmérséklet-ingadozások hatására.

Biztonság: A fém nyílászárók kiváló biztonságot nyújtanak. Erős, betörésbiztos szerkezettel rendelkeznek, amely megnehezíti a behatolók számára a bejutást. A fa ezzel szemben könnyebben betörhetők, míg a műanyag idővel elgyengülhetnek és megrepedhetnek.

Energiahatékonyság: A fém nyílászárók kiváló hőszigetelést biztosítanak, így segítenek melegen tartani a helységet télen és hűvösen nyáron. Ezáltal csökkentheti fűtési és hűtési költségeit. A fa kevésbé hatékonyak a hőszigetelés terén, míg a műanyag idővel elvetemedhetnek és elveszíthetik a tömítettségüket.

Esztétika: A fém nyílászárók modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek. A fa hagyományosabb megjelenésű, míg a műanyag korlátozottabb stílusválasztékkal rendelkeznek.

Fenntarthatóság: A fém nyílászárók 100%-ban újrahasznosíthatók, így környezetbarát választást jelentenek. A fa előállításához fákat kell kivágni, míg a műanyag nem lebomló anyagokból készülnek.

Összefoglalva: Számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos fa és műanyag nyílászárókkal szemben, amelyek miatt nagyszerű választássá válnak.

Tartósak, biztonságosak, energiahatékonyak, esztétikusak és fenntarthatók. Ha új nyílászárókat keres, a fém nyílászárók mindenképpen megfontolandóak.

További előnyök

Kevés karbantartást igényelnek: A fém nyílászáróknak csak minimális karbantartásra van szükségük, például időnkénti tisztításra és festésre.
Tűzállóak: További védelmet nyújtanak tűzesetek ellen.
Kis beépítési mélység: A fém nyílászáróknak kis beépítési mélységük van, így több természetes fényt engednek be.

2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930