A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

Ermaksan CNC Fiber lézervágó géppel történő bérgyártás

2024. 03. 28.


Az Ermaksan CNC Fiber lézervágó gép a legújabb technológiai fejlesztésekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az Electraplan -termelő Kft. számára, hogy pontos és hatékony vágást végezzen különböző anyagokon

A lézervágó gép tulajdonságai

A lézervágó gép tulajdonságai

Az Ermaksan CNC Fiber lézervágó gép maximális vágható táblamérete 6.000×2.000 mm, ami jelentősen nagyobb, mint a Magyarországon található legtöbb lézervágó gépé, amelynek maximális vágható táblamérete 3000×1500 mm. Ez a nagyobb vágási terület lehetővé teszi az Electraplan Kft. számára, hogy nagyobb méretű projekteket is elvégezzen.

A lézervágó gép 6.000 mm-es hajlítási hosszal rendelkezik, ami lehetővé teszi számunkra, hogy számos bonyolult, egyedi lyukasztású terméket és profilt gyárthassunk.

Vágható anyagok

Az Ermaksan CNC Fiber lézervágó gép képes vágásra a következő anyagokon:

Acél: 12 mm-es anyagvastagságig
Rozsdamentes acél: 4 mm-es anyagvastagságig
Alumínium: 6 mm-es anyagvastagságig
Vörösréz: 4 mm-es anyagvastagságig
Sárgaréz: 4 mm-es anyagvastagságig

Mikor ajánljuk?

Az Ermaksan CNC Fiber lézervágó gép ideális választás a következő alkalmazásokhoz:

-Egyedi vasszerkezetek és acél profilok élhajlítóval egyetemben
-Bonyolult lyukkép, egymáshoz közel eső lyukak formák és profilok esetén
-Egyedi alkatrészek és fém dobozok esetén az élhajlítóval egyetemben
-Ha szükséges a nagy méretpontosság
-Lemezalkatrészek
-Réz és alumínium alkatrészek
-Ajándéktárgyak, cégérek

Fiber lézerek előnyei

Fiber lézerek előnyei

A fiber lézerek előnye a CO lézerekkel szemben, hogy üzemeltetése jelentősen takarékosabb, így olcsóbb, a vékony lemezeknél a vágási sebesség magasabb, a vágás pontosabb, és a vágás minősége is magasabb. Ez a lézervágó technológia lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsabban és hatékonyabban dolgozhassunk, miközben csökkenthetjük a működési költségeket.

A fiber lézer technológia működése a következőképpen zajlik

A megoldás lényege, mint arra a fiber lézer neve is utal: a lézermédium felület/térfogat arányát, vagyis a fajlagos felületét úgy növelik, hogy vékony szálat (angolul: „fiber”) húznak belőle. Így mind a médium pumpálása, mind hűtése a csekély átmérőjű, hosszúra húzott szál palástján át valósulhat meg.

Pumpálás és hűtés: A lézermédium pumpálása és hűtése a csekély átmérőjű, hosszúra húzott szál palástján át valósul meg. Ez a folyamat generálja a lézersugarat.
Energia sűrűség: A fiber lézer esetében a lézersugár energia sűrűsége nagyobb, mint a CO2 lézereké. Ez a nagy energia sűrűség lehetővé teszi a precíz és hatékony vágást.
Hullámhossz: A fiber lézer hullámhossza jellemzően az 1060 nm-es, míg a CO2 lézeré 1600 nm-es tartományban található. A rövidebb hullámhossz jobban elnyelődik, ezért vékony lemez vágásánál ez előnyt jelent.
Energiafelhasználás: A fiber lézer energiafelhasználása jelentősen alacsonyabb, mint a CO2 lézereké. Ez a tulajdonság teszi a fiber lézert gazdaságosabbá és környezetbarátabbá.


Tehát a fiber lézer technológia előnyei közé tartozik a nagy energia sűrűség, a rövidebb hullámhossz, az alacsony energiafelhasználás, valamint a precíz és hatékony vágás

Összefoglalva, az Ermaksan CNC Fiber lézervágó gép egy innovatív eszköz, amely számos előnnyel rendelkezik a hagyományos CO lézerekkel szemben. A gép nagy vágási területe, a különböző anyagokon való vágás képessége, és a fiber lézer technológia előnyei teszik ezt a gépet ideális választássá a precíziós vágási feladatokhoz.

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930