A JÖVŐT ÉPÍTJÜK

+36-23-521-300

Új, zárható fedelű padlódoboz az Electraplan-Termelő Kft. kínálatában

2024. 04. 8.

A saját gyártású fém padlódobozaink ellenállóbbak a műanyag padlódobozokhoz képest, széles felhasználási lehetőséggel

Elegáns, feltűnésmentes, letisztult megjelenéssel minden környezetben elhelyezhetőek a zárható fedelű padlódobozok

Elegáns, feltűnésmentes, letisztult megjelenéssel minden környezetben elhelyezhetőek a zárható fedelű padlódobozok

Kínálatunk zárható kivitelű padlódobozokkal bővült. Olyan helyekre ajánljuk, ahol fontos a hálózat védelme, vagy épp a közönség, látogatók biztonsága. Azoknál a típusoknál ajánljuk, melyek tető mélysége 20 mm vagy annál mélyebb, illetve a szerelvények elhelyezése vízszintesen helyezkedik el.

Miért válassza az Electraplan-termelő Kft. fém padlódobozait?

A padlódobozok kiváló megoldást jelentenek az irodai, kereskedelmi és ipari területeken a kábelek és elektromos csatlakozások elrendezésére. Az Electraplan-termelő Kft. által gyártott fém padlódobozok kiemelkednek tartósságukkal és sokoldalúságukkal.

Tartósság és ellenálló képesség

A fém padlódobozok sokkal ellenállóbbak, mint a műanyag változatok. Képesek ellenállni a nagyobb mechanikai igénybevételnek, így hosszú távon is megbízhatóak maradnak.

Széles felhasználási lehetőségek

Legyen szó akár irodai asztalok alatti kábelrendezésről, konferenciatermek multimédiás csatlakozásairól vagy akár ipari gépek elektromos ellátásáról, a fém padlódobozok széles körben alkalmazhatóak.

Egyedi igények kiszolgálása

Az Electraplan-termelő Kft. saját gyártású padlódobozai lehetővé teszik az egyedi méretű és funkciójú megoldások kialakítását, így minden ügyfél specifikus igényeit kielégíthetik.

Esztétikus megjelenés

Esztétikus megjelenés

A fém padlódobozok nem csak funkcionálisak, de esztétikailag is illeszkednek a modern irodai és ipari környezetbe, hozzájárulva a terület rendezett és professzionális megjelenéséhez.

Könnyű karbantartás

A fém anyag könnyen tisztítható és karbantartható, ami hosszú távon időt és költséget takarít meg. Az Electraplan-termelő Kft. fém padlódobozai tehát nem csak megbízhatóak és sokoldalúak, de hozzájárulnak a munkaterület hatékony és esztétikus kialakításához is. Válassza Ön is a minőséget és a tartósságot!


Kérje ajánlatunkat, várjuk hívását!

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031